dissabte, 24 de gener de 2009

exposició «Innovació i tradició. Artesania a Osona»


El proper dimecres dia 28 de gener a les 19:30 s'inaugura l'exposició «Innovació i tradició. Artesania a Osona» organitzada pel Museu de l'Art de la Pell i l'associació d'artesans IntroArt amb la col·laboració d'Artesania Catalunya i el Consell Comarcal d'Osona.
La comarca d'Osona té una gran riquesa i diversitat de productes artesans de qualitat, arrelats al territori i diferenciats pel seu valor afegit. L'exposició consta de dos àmbits: el que mostra les peces seleccionades per a format part d'Empremtes d'Osona, una marca d'artesania que ha de permetre identificar i distingir aquests productes artesanals de qualitat de la comarca: una marca que representa les icones osonenques amb innovació i contemporaneïtat.
L'exposició també permet veure en el segon àmbit peces que han apostat per la innovació tot mantenint la techné, les bones pràctiques, en resum l'essència del saber fer de l'ofici artesà.
És una excel·lent ocasió per aflorar l'oferta artesana de qualitat, per crear una marca de referència que prestigiï els productes que aposten per la innovació, el concepte, sense renunciar a l'ofici artesà.